Op zoek naar een erkend installateur

electricity-996479-mSinds enkele maanden ben ik op zoek naar een erkend installateur. Ik weet niet waarom het zo moeilijk is om een professionele werkkracht in mijn woonstad te vinden. Wat is er gebeurd? Enkele maanden geleden heb ik mijn eigen huis laten bouwen. Ik heb een fantastische locatie gekozen, buiten het centrum van de stad, maar toch niet ver ervan. Samen met mijn man hebben een project van onze huis gemaakt.

We zijn allebei architecten. Op die manier lukte het ook om de kosten van het bouwen wezenlijk te verminderen. Om een project van een huis aan een firma op te dragen kost heel veel geld. Op die manier konden we ook niet alleen veel geld besparen maar ook onze dromen verwezenlijken. We hebben alles naar onze zin ontworpen. Maar met de elektrische installatie is alles misgegaan.

Ik heb de advies van mijn beste vriendin gevolgd en het bedrijf van haar man gekozen om de elektrische installatie aan te leggen. Zijn firma was alles behalve professioneel. Voor twee weken was er een grote rommel in het hele huis. Ik kon het niet meer uithouden. Ze hebben zich bovendien niet aan de deadline gehouden. Maar toch heb ik erop gehoopt dat ze tenminste alles goed zouden uitvoeren. Echter, ik vergiste me helemaal.

Na een half jaar is de elektrische installatie bij mij thuis kapot. Ik moet dringend de elektriciteit vernieuwen. Maar nu zoek ik een firma die ik kan vertrouwen. Ik wil een bedrijf vinden dat diensten van goede kwaliteit aanbiedt. Ik wil gewoon tevreden over de resultaten zijn en mijn geld goed investeren. De keuze is maar niet gemakkelijk. De ene firma is te duur, de andere argwanend goedkoop.

Maar ik moet snel een beslissing nemen om me in mijn huis te kunnen ontspannen. Eindelijk wil ik van rust genieten. Ik kan er niet meer op wachten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *